Фото

17-19 жовтня 2014 року у Вінницькому національному технічному університеті в Інституті інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії відбудеться фінал Всеукраїнської олімпіади з програмування – півфінал першості світу АСМ-ІСРС (International Collegiate Programming Contest ) з програмування.

17-19 жовтня 2014 року у Вінницькому національному технічному університеті в Інституті інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії відбудеться фінал Всеукраїнської олімпіади з програмування – півфінал першості світу АСМ-ІСРС (International Collegiate Programming Contest ) з програмування.

Це змагання кращих студентів ІТ-спеціальностей.

Цього року у ВНТУ за участь у фіналі змагатимуться 150 найталановитіших і захоплених студентів провідних вишів України, паралельно ще стільки ж учасників з країн Балканського півострова беруть участь в олімпіаді в Бухаресті.

Майданчиком прямого спілкування бізнесу і молодого ІТ-майбутнього України ось уже 14 років є Вінницький національний технічний університет.

Олімпіада надає можливості не тільки для молодих фахівців, але і для успішних ІТ-компаній:

  • безпосередньо взаємодіяти з талановитою молоддю;
  • знайти і залучити нових кваліфікованих фахівців;
  • встановити контакти з представниками провідних вузів України в дружній неформальній атмосфері;
  • прорекламувати свою компанію;
  • заявити про себе як про соціально-відповідальну компанію.

А незмінні організатори фіналу:  Міністерство освіти і науки України, Вінницький національний технічний університет, Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій»і Група компаній AM-SOFT щорічно створюють всі умови для успішного його проведення, перетворюючи змагання на надзвичайне свято для найталановитіших студентів.

 IBM, Facebook, Яндекс, Google, EPAM, Microsoft Україна, GlobalLogic, BMS Consulting, S&T, CDM, Datagroup, SysIQ, Infopulse Ukraine, ABBYY, Miratech, WinInteractive, Navigator протягом багатьох років є спонсорами фіналу.

Студентська командна першість світу з програмування АСМ-ІСРС є наймасовішою всесвітньою студентською олімпіадою і викликає величезний інтерес серед студентів усього світу, які спеціалізуються в сфері інформаційних технологій.

Переможці олімпіади отримають можливість влаштуватися на роботу в кращих компаніях світу, що займаються програмуванням, без співбесід.

Запрошуємо ІТ-компанії підтримати проведення Олімпіади, що заохотить творчий та інноваційний підхід до створення програмного забезпечення. Ознайомитися зі змістом спонсорського портфеля і вибрати пакет відповідно до своїх можливостей можете на сайті Олімпіади (   http://pc-ua.com.ua ).

Будьте першими у підборі кращих ІТ-фахівців для вашої компанії!

Контактна особа — Ольга Півнюк (pivnyuk_olga@ukr.net , post@aprit.org , 097 165-48-80, skype: olga_pivnyuk), Всеукраїнський благодійний фонд «Асоціація підтримки та розвитку інформаційних технологій».

 Цьогоріч наша молода студентська команда програмістів з напряму підготовки «Програмна інженерія» у складі:

Чарикова Сергія (гр. 1ПІ-13б)

Мазурка Сергія (гр. 1ПІ-12б)

Шмерчука Юрія (гр. 1ПІ-13б)

вийшла у Світовий півфінал з програмування. Побажаємо їй успіхів і перемог!

опублік. Адміністратор