Фото

12-14 вересня 2014 року в Хмельницькому національному університеті відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування серед вищих навчальних закладів Центрального регіону України.

12-14 вересня 2014 року в Хмельницькому національному університеті відбувся другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування серед вищих навчальних закладів Центрального регіону України. Олімпіада входить до структури студентської Першості світу з програмування АСМ/ICPC. Отож, проводиться за узгодженими з її вимогами правилами, а всі учасники олімпіади реєструються на офіційному сайті Першості світу з програмування АСМ/ICPC. 

Напрям підготовки «Програмна інженерія» Вінницького національного технічного університету представляли 3 команди:

VNTU[RED]:

Чариков Сергій (гр. 1ПІ-13б)

Мазурок Сергій (гр. 1ПІ-12б)

Шмерчук Юрій (гр. 1ПІ-13б)

VNTU_Destructor:

Гаврилюк Петро (гр. 1ПІ-12б)

Стахов Богдан (гр. 1ПІ-12б)

Яворович Олег (гр. 1ПІ-12б)

VNTU_SSD:

Степанюк Дмитро (гр. 1ПІ-14м)

Стрельбіцький Максим (гр. 1ПІ-14м)

Дудник Олександр (гр. 1ПІ-14м)

Команда VNTU[RED] розв’язала 7 задач, зайняла 3 місце і вийшла у фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Команда VNTU_Destructor розв’язала таку ж кількість задач, програла лише за сумарною кількістю очок. Команда VNTU_SSD розв’язала 5 задач і має 11 результат із 28 команд Центрального регіону. А команді VNTU[RED]: Сергію Мазурку, Юрію Шмерчуку, Сергію Чарикову бажаємо успіхів у фіналі!

Вітаємо наших програмістів!

А команді VNTU[RED]: Сергію Мазурку, Юрію Шмерчуку, Сергію Чарикову бажаємо успіхів у фіналі!

опублік. Адміністратор