КИМ МОЖНА СТАТИ У СФЕРІ КІБЕРБЕЗПЕКИ? ЗУСТРІЧ З ФАХІВЦЯМИ 

      Минулого вівторка, 17.10.23, відбулося чергове засідання ІТ-клубу "CyberSecPals" (https://t.me/+Ckeele3EnQMyNDUy)  на базі кафедра захисту інформації ВНТУ. У якості спікерів виступали фахівці-практики провідної компанії в сфері кібербезпеки «10Guards» (https://10guards.com/), а саме Віталій Якушев - генеральний директор, Олександр Смичніков - директор з бізнес-консалтингу, Анастасія Горожанова - старший консультант та Ірина Карєва – HR компанії. Вебінар на тему «Ким можна стати в сфері кібербезпеки?» був присвячений кар'єрним та експертним можливостям в сфері кібербезпеки.
      Спікери допомогли учасникам отримати важливу інформацію та поради стосовно професійного розвитку в галузі кібербезпеки. Вони розкрили важливі аспекти кар'єрного росту та надали цінні поради стосовно освіти, практичної підготовки та підходів до працевлаштування в цій галузі. Також спікери поділилися власними історіями успіху та досвідом у роботі з кібербезпекою.

      Засідання було досить продуктивним та пізнавальним не тільки для новачків у кібербезпеці. На вебінарі було присутніх більше 50 осіб, більшість з яких є постійним членами клубу, серед яких викладачі кафедри захисту інформації і значна частина студентів спеціальності «Кібербезпека», а також викладачі та студенти інших спеціальностей та підрозділів ВНТУ, працівники різних ІТ-компаній, а також випускники, які вже працюють досвідченими фахівцями. Слухачі задавали багато цікавих запитань і отримали не менш цікаві і змістовні відповіді.
      Спікери запропонували своє менторство та поділилися своїми профілями в LinkedIn.
      Сподіваємося цей захід був початком тісної та плідної співпраці кафедри захисту інформації та компанії 10Guards в напрямку розвитку кібербезпеки України.

Запис вебінару буде невдовзі доступний на youtube-каналі клубу (https://www.youtube.com/@cybersecpals) , де можна переглянути цікаві вебінари минулих засідань

опублік. Каплун Валентина Аполінаріївна