Непереможна логіка Максима Стойко!

28 лютого на Всеукраїнському фіналі 34 Міжнародного чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач золоту медаль здобув студент групи 1БС-17б Максим Стойко (ФІТКІ, кафедра ЗІ). 
 
Переможець змагань Стойко Максим (четвертий ліворуч) разом зі Стрижаловим Олександром гр.1КН-19м, ФІТКІ (срібло) та Сторожуком Антоном гр.2КН-18б, ФІТКІ (бронза) після нагородження разом з ректором ВНТУ, керівництвом ФІТКІ та організаторами змагання.

Нагадаємо, що це не перша звитяга Максима на ниві розв'язання логічних та математичних задач - раніше він вже гідно представляв Україну на подібних змаганнях в Парижі, тим самим прославляючи ВНТУ. Повторення успіху цього року лише підтверджує його рівень майстерності. Пишаємось активним студентом, який не лише успішно навчається за спеціальністю 125 "Кібербезпека", але й знаходить час та наснагу для виступів на такому високому рівні. 

Вітаємо Максима із ще одним "золотом", здобутим на ниві інтелектуальних змагань! Зичимо йому міцного здоров'я та не сумніваємося, що у серпні 2021 року в м. Лозанна (Швейцарія) на суперфіналі Міжнародного чемпіонату з розв’язування логічних математичних задач Максим вчергове гідно представлятиме Україну та примножуватиме славу ВНТУ.

опублік. Баришев Юрій Володимирович