• Увага абітурієнтам - 2021!
    На факультеті інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії 
                                                            Вінницького національного технічного університету
18 лютого 2021 року (четвер) о 16-й годині

онлайн відбудеться День відкритих дверей

за посиланням: https://meet.google.com/drh-czuw-axm
Шановні Друзі!
Якщо Ви захоплюєтеся комп'ютерами та сучасними інформаційними технологіями, мрієте про успішну кар'єру в ІТ-галузі – на Вас чекає найбільший факультет інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії Вінницького національного технічного університету (ВНТУ). Підготовку фахівців здійснює 4 випускові кафедри.
Кафедра програмного забезпечення готує бакалаврів та магістрів зі спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення», на якій поглиблено вивчають програмне забезпечення сучасних комп’ютерів та комп’ютерних систем.  
На кафедрі комп’ютерних наук готують фахівців за освітньою програмою «Комп’ютерні науки» (бакалаврат) та «Системи штучного інтелекту» (магістратура) в рамках спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». Спеціальність орієнтовано на підготовку висококваліфікованих програмістів-аналітиків та ІТ-розробників.
На кафедрі обчислювальної техніки готують фахівців зі спеціальностей 123 «Комп’ютерна інженерія» та «Системне програмування». Спеціальність орієнтовано на підготовку спеціалістів із системного і мережевого адміністрування, розробки апаратних та програмних засобів обчислювальних систем та мереж.
На кафедрі захисту інформації готують висококваліфікованих фахівців за освітньою програмою «Безпека інформаційних і комунікаційних систем» та «Безпека критичних систем» в рамках спеціальності 125 «Кібербезпека», а саме - майбутніх фахівців із захисту інформації, пов’язаних із забезпеченням безпеки інформаційних процесів

Сайт факультету інформаційних технологій та комп’ютерної інженерії – http://initki.vntu.edu.ua/   кафедри ОТ (спец. 123) -    http://ot.vntu.edu.ua/     
 тел.(0432)43-90-02, 2-й корпус ВНТУ, ауд.2215 (деканат) , 2328 (кафедра ОТ)

 

опублік. Крупельницький Леонід Віталійович