ВНТУ ПЕРЕМОЖЕЦЬ УНІВЕРСІАДИ ОБЛАСТІ
З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

9 листопада цього року на базі Вінницького кооперативного інституту в рамках Універсіади серед ЗВО Вінницької області, відбулись змагання з настільного тенісу серед студентів.
У змаганнях прийняли участь 6 команд університетів Вінниччини.
Збірна команда ВНТУ, під керівництвом тренера команди ст. викладача кафедри ФВ Ігоря ШЕМЧАКА та доцента кафедри ФВ Володимира ТИХОНОВА, посіла перше загально-командне місце.
Склад команди:
Бабенко Софія (ФМІБ,1 Л-23)
Гульчук Марина(ФМІБ,2ЕК-23)
Журба Даніїл (ФІТКІ,4ПІ-22)
Глодний Олександр (ФІЕС,БМІ-20)
- запасні гравці
Гонта Дмитро (ФІІТА,2АКІТ-22)
Горобець Валерій (ФІЕС,КОІС-23)
Кушнір Таїсія (ФІТКІ,4ПІ-22)

На першому етапі команда технічного університету впевнено виграла у своїй підгрупі у студентів ВТЕІ з рахунком 4:0 та ВНМУ 3:1 і посіла 1 місце у своїй підгрупі. Фінал з переможцем другої підгрупи, командою ВДПУ, виявився вкрай драматичним, адже хлопці програли, а дівчата перемогли. Далі, при рахунку 2:2, згідно з положенням змагань для виявлення переможця проводилась гра змішаною парою. В "міксті" наші студенти: Глодний Олександр та Бабенко Софія виграли з рахунком 2:1 і рахунок командної зустріч став 3:2 на користь нашої команди.
Таким чином, в підсумку маємо:
1 місце – ВНТУ
2 місце – ВДПУ
3 місце – Дон НУ.
4 місце – ВТЕІ
5 місце – ВНМУ
6 місце – ВКІ
Вітаємо збірну команду ВНТУ з настільного тенісу та бажаємо успіхів гравцям збірної команди ВНТУ у змаганнях з Кубку Вінницької області ,які відбудуться 12 листопада 2023 року у спорткомплексі «Здоров´я» м. Вінниця.

Вітаємо спортсменів та тренерів та бажаємо нових перемог!
Дякуємо нашим силам оборони та ЗСУ!
Слава Україні!
Героям Слава!
 

опублік. Овчарук Василь Володимирович