13 березня 2024 р. т.в.о. деканом факультету електроенергетики та електромеханіки, доцентом каф. ЕСС Вірою ТЕПТЕЮ було проведено онлайн-зустріч зі студентами 1-го курсу денної форми навчання та здобувачів вищої освіти заочної форми навчаня 1-3 курсів, а також 1 курсу магістратури з метою ознайомлення  з процедурою вільного вибору освітніх компонентів  та правилами визнання результатів навчання, отриманих у неформальній освіті, а також під час академічної мобільності.
Під час зустрічі було представлено заступника декана з навчально-методичої роботи  ФЕЕЕМ – доцента каф. ЕСЕЕМ Марину КУТІНУ. Також були присутні куратори першокурсників.
У ході зустрічі було розглянуто процедуру вільного вибору  освітніх  вибіркових компонентів, основні відмінності між формальною, неформальною та інформальною освітою, а також переваги та перспективи навчання під час академічної мобільності.
Здобувачі вищої освіти ознайомились та переконались в можливостях розширення професійних навичок за рахунок створення своєї освітньої траєкторії, поєднання різних форм освіти та академічної мобільності, що  допоможе їм у подальшій професійній підготовці та дасть можливість бути конкурентоспроможними на  внутрішньому та міжнародному ринку праці.













 

опублік. Лесько Владислав Олександрович