Представники кафедри Електричних станцій та систем - Тептя Віра  заступник декана ФЕЕЕМ з навчально–методичної роботи, к.т.н. доц. каф. ЕСС, Лесько Владислав к.т.н. доц. каф. ЕСС, а також, секратар ФЕЕЕМ Педос Тетяна, напередодні початку установчої сесії провели он-лайн зустріч зі студентами заочниками (1 курсу баклаврат, молодші спеціалісти, магістри).
Мета зустрічі – ознайомлення з умовами навчання в он-лайн режимі, як працювати в системі JetIQ та інші особливостями під час роботи в дистанційному режимі.
Дуже приємно було дізнатись, що до Нас поступили багато студентів та магістрів, які несуть службу в ЗСУ. Від них було найбільша кількість питань, адже, не завжди можуть бути на зв’язку. Для таких студентів на кафедрі ЕСС є можливість проведення додаткових он-лайн консультацій в зручний для них час.
Представники кафедри ЕСС та ФЕЕЕМ дали чіткі та вичерпні відповіді на всі поставлені питання та вирішили багато організаційних питань під час зустрічі.
Також, слід відзначити, що переважна більшість студентів та магістрів вже працюють в енергетичній галузі і це стимулює надавати їм більш глибокі та професійні знання.
Отже, через декілька років отримаємо гарних фахівців які будуть піднімати Нашу енергетичну галузь на вищій рівень.
Все буде Україна. Разом до ПЕРЕМОГИ.
Слава НАЦІЇ.




n

t

опублік. Лесько Владислав Олександрович