Деканат ФЕЕЕМ.

Шановні студенти факультету електроенергетики та електромеханіки.

Нагадую, що в середовищі JetIQ ВНТУ для вас створено та активовано систему персонального опитування з метою забезпечення та гарантування вашого права щодо ВІЛЬНОГО вибору вибіркових дисциплін ПРОФЕСІЙНОГО і ЗАГАЛЬНОГО спрямування, які ви будете вивчати в наступному 2021/2022 навчальному році.

Доступ здійснюється з ваших облікових записів (акаунтів) в системі JetIQ.

Водночас повідомляю, що допоки ще не всі студенти з груп пройшли опитування!
В першу чергу, зазначене стосується студентів заочної форми навчання.

Звичайно ж, академічні свободи поширюються не тільки на ваше волевиявлення під час вибору вибіркових дисциплін, але й на сам факт вашого волевиявлення.
В цьому випадку, відповідно до "Положення про вільний вибір навчальних дисциплін студентами ВНТУ", у разі відмови від опитування або несвоєчасного надання інформації ви віддаєте (делегуєте) своє право вибору освітніх компонент деканату (наразі - деканату ФЕЕЕМ).
Однак на глибоке переконання нашого деканату, право вибору вибіркових дисциплін все ж таки має залишатися за вами - за здобувачами вищої освіти. Наскільки це можливо. 

Тому зазначених студентів прошу сьогодні (08.04.2021 р.), а краще - і невідкладно, зайти у ваші акаунти системи JetIQ і зробити свій вибір!

Заступник декана ФЕЕЕМ з НМР
Ю. Г. Ведміцький
08.04.2021 р.

 

опублік. Ведміцький Юрій Григорович