Сьогодні, 20.02.2021, на кафедрі електричних станцій та систем Вінницького національного технічного університету відбувся День відкритих дверей!
Метою заходу було познайомити майбутніх абітурієнтів з колективом кафедри, з перевагами та особливостями навчання на нашій кафедрі, з умовами вступу у 2021 році, з матеріально-технічним забезпеченням кафедри, з питаннями працевлаштування наших випускників, а також долучитись до обговорення запитань, які турбували абітурієнтів та їх батьків.
З доповідями виступили:
- заслужений діяч науки і техніки, академік Академії вищої освіти України, завідувач кафедри, д.т.н., професор - Лежнюк Петро Дем’янович;
- д. т.н., професор кафедри – Комар Вячеслав Олександрович;
- к.т.н., професор кафедри – Рубаненко Олександр Євгенійович;
- к.т.н., доцент – Лесько Владислав  Олександрович;
- заступник відповідального секретаря приймальної комісії ВНТУ, к.т.н., доцент – Малогулко Юлія Володимирівна.

До жвавої дискусії долучились гості з Южноукраїнська, Нетішина, Вараша, Тернополя, Вінниці, Бару, Муровано-Куриловецького району та інші.
Найбільше абітурієнтів цікавили питання умов проживання в гуртожитках, подальшого працевлаштування та визнання дипломів ВНТУ за межами країни.
Колектив кафедри дякує усім учасникам, абітурієнтам та їх батькам за те, що долучились, поспілкувались і мають намір вступати за 141 спеціальністю, за освітніми програми - Електричні станції та Електричні системи і мережі.

Бажаємо успіхів при складанні зовнішнього незалежного оцінювання, а також міцного здоров’я! До нових зустрічей!



опублік. Малогулко Юлія Володимирівна