• Біографічні дані: Народилася 13 травня 1986 року.
    В 2009 році закінчила Вінницький національний технічний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю “Метрологія та вимірювальна техніка” та здобула кваліфікацію магістра з метрології та вимірювальної техніки.
    В 2012 році закінчила аспірантуру Вінницького національного технічного університету зі спеціальності 05.11.13 – “Прилади і методи контролю та визначення складу речовин”.
    У 2015 році захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук на тему "Резистивні перетворювачі фізичних величин на основі генераторів детерміновано-хаотичного сигналу" (05.11.05 - прилади та методи вимірювання електричних та магнітних величин) у НУ "Львівська політехніка".
    2012 - 2016 - асистент кафедри метрології та промислової автоматики Вінницького національного технічного університету;
    2016 - старший викладач кафедри метрології та промислової автоматики Вінницького національного технічного університету.
  • Науковий напрямок: Напрям наукових досліджень – побудова високочутливих засобів вимірювання та контролю з використанням генераторів детерміновано-хаотичних коливань.
    Надруковано 43 наукових праць, з них 8 статей у наукових журналах, що входять до переліку фахових видань України, 2 статті у наукових журналах, що входять до наукометричної бази Scopus, 3 патенти України на корисну модель, 1 патент республіки Казахстан на корисну модель, 1 право на твір, 25 тез доповідей на науково-технічних конференціях різного рівню, 1 лабораторний практикум, 2 методичних вказівок.  
  • Портфоліо: Перетворювач опору в напругу на основі RL-діодного генератора детерміновано-хаотичних коливань може використовуватись для вимірювань (в приладах для вимірювання неелектричних фізичних величин з використанням резистивних вимірювальних перетворювачів).


  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 117
  • Контакти: Email : viktoriyasergiivnagmailco@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 2730 раз., востаннє : 27.02.2024 14:28:11
  • Сайт : mankovska.vk.vntu.edu.ua
  • Розклад занять::