• Біографічні дані: Народилася 2 квітня 1985 року.


    У 2007 році закінчила Інститут філології та журналістики Вінницького педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського і здобула повну вищу освіту зі спеціальності "Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література та мова і література (англійська)"; й отримала кваліфікацію вчителя української мови і літератури, зарубіжної літератури та англійської мови.


    Протягом року працювала вчителем української мови та літератури в приватній ЗОШ I-III ступенів "АІСТ" м. Вінниці.


    У 2008 році закінчила магістратуру Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського та здобула повну вищу освіту зі спеціальності "Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література" та отримала кваліфікацію магістра педагогічної освіти, викладача української мови та літератури.


    З листопада 2008 року – викладач кафедри мовознавства Вінницького національного технічного університету.

    З жовтня 2018 року – асистент кафедри іноземних мов для роботи на підготовчому відділені для іноземних громадян


    Аспірант Інституту мовознавства ім. О.О. Потебні Національної Академії Наук України без відриву від виробництва зі спеціальності 10.02.15 – загальне мовознавство. Працює над дисертацією на здобуття наукового ступеня кандидата філологічних наук «Мовні засоби вираження оцінки в літературно-критичних текстах: культурологічний та дискурсивний аспекти» зі спеціальності 10.02.15 – загальне мовознавство.
  • Науковий напрямок: Дискурс, семантика, лексикологія, методика викладання української мови як іноземної.
  • Публікацій у персональнoму репозиторії: 15
  • Контакти: Email : stashkevych.i.a@vntu.edu.ua
  • Відвідувань персонального кабінету: 142 раз., востаннє : 21.06.2024 18:18:42
  • Розклад занять::