До уваги спільноти ВНТУ !!! 

З метою збереження цілісності освітнього процесу, що здійснюється в навчальних аудиторіях ВНТУ, забезпечення належної якості надання освітніх послуг здобувачам вищої освіти, а також безпеки всіх учасників освітнього процесу під час оголошення повітряних тривог у м. Вінниця, пропонується:
1. У випадку оголошення повітряної тривоги до початку першого навчального заняття за розкладом або оголошення під час навчальних занять, дані заняття мають бути перенесені.
2. Приступати до навчальних занять всім учасникам освітнього процесу не менше ніж через 20 хв. і не більш ніж через 30 хв. після оголошення відбою повітряної тривоги та з врахуванням того, що до завершення поточного чи наступного навчального заняття має бути не менше 30 хв. При цьому запізнення до 10 хв. на заняття здобувачами вищої освіти є допустимі.
3. Навчальні заняття, які перенесені у зв’язку із повітряними тривогами, викладачі фіксують у своїх журналах проведення занять та, за узгодженням із завідувачем кафедри та відповідною групою чи групами студентів, організовують відпрацювання у час вільний від основних навчальних занять, але не пізніше ніж через два тижні з дня перенесення заняття.

опублік. Адміністратор