Реєстрація на Coursera

Міжнародна платформа Coursera надає можливості безкоштовного навчання на різноманітних курсах. Студенти можуть вибрати необхідні для них курси за спеціальністю або за необхідними  знаннями та навичками з інших спеціальностей та галузей знань. Нагадуємо, що перед осіннім семестром студенти, які закінчують курс і мають сертифікат можуть звернутись на випускову кафедру та деканат для оформлення процедури зарахування результатів неформальної освіти  за умови відповідності курсу дисципліні або окремим темам дисципліни. Для того, щоб навчатись безкоштовно, необхідно зареєструватись в розділі Coursera VNTU.

Інструкція  реєстрації для студентів:
 
1. Отримати електронну пошту  MS VNTU можна у адміністратора (jetiq@vntu.edu.ua), надіславши свій логін JetIQ і ПІБ. Пошта у Вас буде у домені vntu.vn.ua.
Ви отримаєте лист з реєстраційними даними, наприклад:

Відомості про користувача
Коротке ім’я: Іван Іванович Крач
Ім’я користувача: 01-19-111.mstud@vntu.vn.ua
Пароль: Н588w
 
2. Далі Вам потрібно увійти у свій обліковий запис MS VNTU (https://office.com) і перейти там до електронної пошти (Outlook).
 
3. Наступним кроком зайдіть на сайт Coursera (https://www.coursera.org) і реєструйтесь під цією поштою, але в ній замість домену vntu.vn.ua вкажіть vntu.edu.ua. Це обов'язково!  В даному прикладі це буде 01-19-111.mstud@vntu.edu.ua.
Але підтвердження реєстрації та всі листи від Coursera вам будуть надходити на отриману пошту MS VNTU.
 
4. Після реєстрації на Coursera Вам потрібно підтвердити своє приєднання до програм ВНТУ тут.
 
5. Потім перейдіть на сторінку підтримки Українських університетів  Виберіть пункт підтримки України і ВНТУ. 
 
6. Далі шукайте необхідний курс і затверджуйте у викладача.

Викладачі можуть зареєструватись на платформі за корпоративною поштою (...@vntu.edu.ua).

опублік. Адміністратор