ХАКАТОН ROBOTICS SMART CITY – ЗМАГАННЯ РОБОТІВ НА «РОЗУМНОМУ» ПОЛІГОНІ


ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ ВІДБУВСЯ ХАКАТОН ROBOTICS SMART CITY – ЗМАГАННЯ РОБОТІВ НА «РОЗУМНОМУ» ПОЛІГОНІ
20-21 вересня 2019 року у Вінниці відбулись Всеукраїнські командні змагання для молоді «Хакатон IТ-SCOUTS з робототехніки «Smart City». акатон IТ-Scouts з робототехніки «Smart-City» - Всеукраїнські командні змагання, призначені для популяризації робототехніки та формування інноваційного середовища для розвитку технологій Смарт-сіті у Вінниці та в Україні. На хакатон завітали 19 команд, презентуючи різноманітні навчальні заклади вищої школи! Серед них: Вінницький національний технічний університет, Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича, Харківський національний університет радіоелектроніки Одеська національна академія зв’язку ім. О. С. Попова, Національний університет "Львівська політехніка", Національний університет "Запорізька політехніка", Державний університет "Житомирська політехніка", Національний авіаційний університет, Чернігівський національний технологічний університет, Донбаська державна машинобудівна академія, та інші.
 
Організатором змагань виступила громадська організація "Технічний скаутський рух "IТ-Scouts" за підтримки Міністерства молоді і спорту України, Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА, Вінницької міської ради та Вінницького національного технічного університету. Захід проводився на майданчиках, наданих університетом та "Вінницьким молодіжним центром "Квадрат". У всеукраїнських командних змаганнях "Хакатон IТ-Scouts з робототехніки «Smart-City» 20-21 вересня 2019 р., в номінації  В – учні загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв у Вінниці перемогу одержали:
1 місце – команда "It-Scouts" (збірна учнів ЗОШ м. Вінниці та Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді): Віталій Петушинський, Дмитро Шніпов, Руслан Агеєв, Михайло Катюшин;
2 місце – команда Вінницького технічного ліцею у складі: Володимир Гринюк, Денис Мальований, Богдан Янковський;
3 місце – команда Подільського науково-технічного ліцею для обдарованої молоді у складі: Сергій Сірак, Артем Чубатюк, Максим Король, Олег Новіцький.

опублік. Адміністратор