Проведено навчання щодо користування електронним журналом в системі управління навчанням JetIQ VNTU на ФІРЕН

Сьогодні о 14.15 в ауд. 7212 відбувся навчальний семінар для викладачів ФІРЕН за темою "Робота з електронним журналом в системі управління навчанням JetIQ". Навчання було організовано за сприянням декану ФІРЕН д.т.н. проф. Кичак В.М. та співробітників Центру дистанційної освіти. Семінар відбувався під головуванням директора ЦДО к.т.н., доц. каф. АІІТ Паламарчука Є.А., лектором семінару була к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О.
Працівники ЦДО ВНТУ висловлюють окрему подяку адміністрації факультету за представлену велику явку викладачів.
Було розглянуто наступні питання:
  1. Розвиток системи управління навчанням для запровадження системи "Електронний деканат"
  2. Основні модулі системи JetIQ та моніторингу методичної, наукової діяльності викладачів, зокрема: активна увага приділялася роботі з електронними ресурсами у власному репозиторіїї та файловому архіві. використанню та наповненню навігаторів власними електронними ресурсами та створенню тестових питань з дисципліни з наступною апробацією на групах студентів як ключовий етап роботи викладачів у створенні електронного середовища навчання студентів ВНТУ.
  3. Створення системи електронного документообігу, а саме: створення  та запровадження системи  електронного документообігу ВНТУ; основні етапи роботи та правила введення електронного журналу викладача; робота з електронними відомостями; виставлення оцінок та експорт заповнених модульних відомостей; особливості формування та всі етапи проведення екзаменаційних відомостей
ЦДО в подальшому буде надавати всю необхідну допомогу викладачам ФРЕН у роботі з системою JetIQ.
 
 

опублік. Адміністратор