VERY VERIFIED: курс з медіаграмотності у вересні-жовтні у ВНТУ!

ЧОМУ: Ми живемо в епоху інформаційного перевантаження. Алгоритми соціальних мереж глибоко занурюють нас в екрани. Смартфони цілодобово утримують нашу увагу.  Маніпулятивний контент та дезінформація поширені в сучасному інформаційному просторі.  Наші підтверджувальні та селективні упередження тільки посилюють ефекти сучасного інформаційного поля.  Усе це створює ідеальні умови для епідемії дезінформації.  Потрібне «щеплення»!
Здатність відрізняти факт від судження, протистояти маніпуляціям та зменшувати кількість шкідливого контенту, що впливає на наше самопочуття та благополуччя та наших близьких варті того, аби докласти зусиль! 
ЩО: «VERY VERIFIED: курс з медіаграмотності» розроблено міжнародною організацією IREX у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra. Very Verified є частиною проєкту «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність», який впроваджує IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з МОН України.
Very Verified – це своєрідна вакцинація проти вірусу дезінформації.  Курс надає практичні навички медійної та інформаційної грамотності, критичного мислення, які мають стати частиною нашого життя.
Це курс змішаного навчання: 5 тренінгових занять в аудиторії та 5 сесій онлайн-курсу [ https://verified.ed-era.com ]. Учасники отримають сертифікат.
ХТО: Фасилітатором курсу у ВНТУ є Оксана Залюбівська, доцент кафедри філософії та гуманітарних наук.
ДЕ: тренінговий центр ВНТУ (ГУК, ауд.201).
КОЛИ: з 24 вересня (розклад сформуємо разом з учасниками)
ЯК: змістовно, інтерактивно,  динамічно, цікаво.
СКІЛЬКИ: безкоштовно.
ЩО РОБИТИ: РЕЄСТРУВАТИСЯ, бо кількість місць обмежена.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffsVj5rZ4mGs0GGYkkm5iSCr8JB4kPQvaXE6sTpTLH-_UiAw/viewform

опублік. Адміністратор