Відбувся семінар "Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи підтримки навчального процесу JetIQ"

Вчора 20 березня о 14.30 відновлено заняття Семінару "Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи підтримки навчального процесу JetIQ" для викладачів університету згідно програми реалізації змішаного навчання ВНТУ.
Лектором семінару є к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О. за участі інженера ЦДО ВНТУ Шепітко Т.В.
Семінар було організовано додатково для Факультету машинобудування та транспорту, а також для усіх бажаючих викладачів університету, хто прагне до кінця звітного періоду розробити електронний ресурс власної дисципліни в системі JetIQ та, відповідно, впровадити його в навчальний процес.
 
Основною темою семінару було робота з основним інструментарієм для розробки тестів, етапами впровадження тестів як основної вимоги для проведення екзаменаційного контролю, правилами, методикою оформлення тестових завдань для самостійної роботи в системі. Проводилося детальне обговорення таких ключових питань як, рекомендації створення тестових завдань, кількість тестових завдань, яку потрібно включити у розробку, критерії оцінювання тестів під час іспиту, формування рівнів складності тестових завдань, проведення тренувальних та стрес-тестів, статистика тестування та ін.
Зокрема, великий інтерес учасників був зосереджений на питаннях інноваційних інструментів JetIQ,  – це політести та копіювання тестів колег, які були нещодавно впроваджені, але, як бачимо, набувають вагомого значення, вдосконалюючи, ускладнюючи та покращуючи методику  створення тестів. Таким чином, нові інструменти призначені для формування зручного формату вивчення навчальних матеріалів студентами протягом семестру та варіативних колекцій завдань для проведення підсумкового контролю та доповнюють можливості модулю навчанням, дозволяючи викладачам формувати більш рівномірно складені за важкістю та темами тестові білети.
Отже, наступні заняття плануються проводити по графіку кожну середу о 14.30, запрошуються всі бажаючі для впровадження  та переходу до формату електронного навчання, документообігу та тестування  згідно програми реалізації змішаного навчання ВНТУ.

опублік. Адміністратор