Завершився тижневий цикл навчання для викладачів всіх факультетів університету щодо організації та запровадження поточного та підсумкового тестового контролю за допомогою інструментів системи управління навчанням JetIQ VNTU

Навчання проводила щоденно протягом 18-22 лютого о 14.30 в ауд. 7212.  к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О. за участі інженера ЦДО ВНТУ Шепітко Т.В.
На заняття були  також запрошені учасники семінару підвищення кваліфікації та всі бажаючі викладачі для ознайомлення з тестовою методикою системи JetIQ, в тому числі, створення тестових питань з дисципліни з наступною апробацією на групах студентів для впровадження екзаменаційного тестового контролю.
 
На заняттях викладачі отримали нові знання та практично спробували працювати в персональних кабінетах з інструментами створення тестових завдань, варіативних сценаріїв формування тестів за темами, модулями, для поточного та підсумкового контролю; організації самостійної роботи студентів (навчального тренування) в системі JetIQ VNTU; проведення поточного та підсумкового контролю за допомогою тестової системи.
в тому числі, виконано наступні завдання:
  • ознайомлено викладачів з основним інструментарієм для розробки тестів Тест-IQ.
  • закріплено знання про етапи впровадження тестів як основної вимоги для проведення екзаменаційного контролю, також правила і методики оформлення тестових завдань для самостійної роботи в системі.
  • подолано основні труднощі, які виникали у викладачів під час створення тестів.
  • надано рекомендації та підготовлено викладачів до організації самостійної роботи студентів (навчального тренування) в системі JetIQ VNTU.

опублік. Адміністратор