Відбувся семінар "Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи підтримки навчального процесу JetIQ"

30 січня о 14.30 відбулося перше в новому 2019 році заняття Семінару "Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи підтримки навчального процесу JetIQ" для викладачів університету згідно програми реалізації змішаного навчання ВНТУ.

Семінар проходить під керівництвом завідувача навчально-методичним відділом Громової Л. П. Лектором семінару є к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О. за участі інженера ЦДО ВНТУ Шепітко Т.В.
Заняття було проведено методом експрес-семінару додатково для викладачів кафедри Технологій та автоматизації машинобудування.
На семінарі підвищення педагогічної майстерності були присутні 20 викладачів.
 
Темою Семінару є "Повтор основних принципів роботи з електронними ресурсами в системі JetIQ, засвоєння інструменту IQ-майстер створення тестів та супертестів, вдосконалення  навиків роботи з ключовими блоками персонального кабінету викладача – навчальний репозиторій, навігатор навчальних ресурсів, файловий архів". 

На семінарі було виконано наступні завдання:

  1. Проведено консультацію викладачів по питанням роботи з власними електронними ресурсами в персональному кабінеті.
  2. Знайомство з новими можливостями системи JetIQ для реалізації змішаної форми навчання студентів.

Викладачі :

  • отримали практичні поради під час самостійного виконання основних завдань.
  • надали схвальні відгуки щодо мобільності навчального процесу з використанням навігатору навчальних дисциплін.

Заняття заплановані як практичний курс та проводитимуться у вигляді індивідуальної роботи викладачів за комп'ютерами, що сприяє їх швидкому виконанню поставлених завдань та вказівок лектора.

Кожне заняття викладачі отримуватимуть нові завдання, практична реалізація яких і буде послідовними кроками до повноцінної роботи викладачів у створнні електронного середовища навчання студентів по власним дисциплінам.

опублік. Адміністратор