Інтеграція електронних ресурсів ВНТУ в Єдине електронне інформаційне середовище «Електронний університет»

Увага! Відповідно до Розпорядження першого проректора №11/07 від 04.01.2019 "Щодо опублікування у репозитарії ВНТУ наукових та навчальних праць викладачів" та в зв’язку з інтеграцією електронних ресурсів ВНТУ в Єдине електронне інформаційне середовище «Електронний університет» надаємо роз’яснення для дій викладачів.

1. Електронні документи ВНТУ зберігаються на сервісі, який має доменні імена metod.vntu.edu.ua, docs.vntu.edu.ua та iq.vntu.edu.ua/reposirory. Електронні документи сервісу структуровані та додаються повноваженими на це особами. Доступ до списків всіх документів і їх метаданих не обмежений. Але для завантаження ("скачування") самі документи можуть мати два види права доступу: Вільний і Тільки для користувачів ВНТУ. У першому випадку для їх завантаження ніяких обмежень не існує.У другому випадку завантаження доступне тільки працівникам ВНТУ. Для роботи з документами необхідно:

1.1.Увійти до свого персонального кабінету.
1.2. Перейти на ресурс з документами.
1.3. Завантажувати обрані файли.

2. Для тих, хто давно і регулярно працює з електронними документами, персональною сторінкою (сайтом) через підтримку системи JetIQ, здійснює публікації в загальноуніверситетському репозиторії ВНТУ – необхідно оновити інформацію.

3. Для тих, хто має інформацію тільки на старому персональному сайті (персональній сторінці), необхідно заповнити анкету. Перенести та оновити інформацію щодо власних розробок та досягнень в анкету – інформація буде представлена на новому персональному сайті. Кожен викладач має власну персональну сторінку. На даний момент ви можете вибрати вид власної персональної сторінки – старий або новий (при умові детального заповнення анкети). Технічна підтримка старого персонального сайту закрита.

4. Публікацію власних наукових праць в науковий репозиторії ВНТУ здійснюємо з середовища «Мій репозиторії ( Робочий стіл – Мій репозиторій- Наукові праці). Інструкція

5. Хто не має доступу, одержує пароль до кабінету - необхідно написати на пошту jetiq@vntu.edu.ua. Адміністратор надішле тимчасовий пароль і інструкції.

6. Якщо вам необхідні консультації – звертайтесь в центр дистанційної освіти, запрошуйте на семінари фахівців центру та до Коваленко Олени Олексіївни тел. 0984776474. 

опублік. Адміністратор