Відбувся навчальний Семінар по створенню тестових питань для викладачів ФМТ

14 листопада відбувся другий семінар для Факультету машинобудування та транспорту на прохання викладачів за програмою «Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи управління навчанням JetIQ» на 2018-2019 рр.

Технічну підтримку у проведенні Семінару забезпечив заступник декана з навчально-методичної роботи к.т.н., доц. Петров О.В. Лектором семінару була співрозробник проекту JetIQ к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О.

Ключем семінару був розгляд особливостей створення тестових питань з дисципліни з наступною апробацією на групах студентів як основний етап роботи викладачів у створенні електронного середовища навчання студентів ВНТУ.

Метою семінару було ознайомити викладачів з основним інструментарієм для розробки тестів, етапами впровадження тестів як основної вимоги для проведення екзаменаційного контролю, правилами, методикою оформлення тестових завдань для самостійної роботи в системі.

Всі учасники семінару підтримували продуктивний, взаємний діалог з обговоренням ключових моментів роботи, також давали поради щодо внесення змін в тестовий модуль системи для кращого проходження студентами залікового контролю. ЦДО запрошує всіх викладачів факультету ФМТ прийняти участь у запланованих заняттях семінару за програмою «Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи управління навчанням JetIQ» на 2018-2019 рр. Початок занять заплановано на 21 листопада на 14.00 год., місце проведення занять – ЦДО ВНТУ.

опублік. Адміністратор