Проведено семінар щодо використання системи управління навчанням JetIQ VNTU на ФІРЕН

8 листопада відбувся семінар за програмою «Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи управління навчанням JetIQ» на 2018-2019 рр. для викладачів Факультету інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем за сприянням декану ФІРЕН д.т.н., проф. Кичак В.М. та співробітників Центру Дистанційної Освіти. Лектором семінару була співрозробник проекту JetIQ к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О.

Працівники ЦДО ВНТУ висловлюють окрему подяку адміністрації факультету за представлену велику явку викладачів на семінарі.

Було розглянуто наступні питання:

1. Ознайомлення з основними модулями JetIQ, зокрема, робота з електронними ресурсами у власному репозиторії та файловому архіві, використання та наповнення навігаторів власними електронними ресурсами

2.Ознайомлення з можливістю ведення електронних відомостей успішності для майбутньої роботи викладачів в середовищі електронного деканат

3. Ознайомлення з тестовою методикою системи JetIQ, в тому числі, створення тестових питань з дисципліни з наступною апробацією на групах студентів для впровадження екзаменаційного тестового контролю.

Приємно відмітити, що всі учасники семінару проявили особливу толерантність, відверту зацікавленість до нових знань та можливостей реалізації електронного навчання.

ЦДО запрошує всіх викладачів факультету ФІРЕН прийняти участь у запланованих заняттях семінару за програмою «Створення електронних ресурсів для змішаного навчання студентів в середовищі системи управління навчанням JetIQ» на 2018-2019 рр.

опублік. Адміністратор