Проведено семінар для Факультету менеджменту та інформаційної безпеки

1 листопада відбувся навчальний семінар для викладачів Факультету менеджменту та інформаційної безпеки «Щодо реалізації проекту «Електронний університет ВНТУ» з метою подальшого запровадження електронної системи підтримки навчального процесу JetIQ та здачі екзаменаційних сесій (у тому числі зимової екзаменаційної сесії 2018-19 н. р., яка буде у період з 17.12.2018 по 28.12.2018 р.).

Семінар було організовано за підтримки декану факультету к.е.н., проф. Небави М.І. Лектором семінару була співрозробник проекту JetIQ к.т.н., доц. каф. ПЗ Коваленко О.О. Метою семінару було отримання основних відомостей про методи та інструменти реалізації проекту «Електронний університет ВНТУ», зокрема, ознайомлення викладачів з особливостями та перевагами електронної системи JetIQ для доцільності її інтеграції з традиційною системою навчання.


Велика увага була приділена створенню та етапам впровадження тестів як основної вимоги для проведення екзаменаційного контролю.

Участь в обговоренні, взаємних дискусіях та розгляду проблемних питань щодо можливостей запродження тестового контролю для студентів економічних спеціальностей активно приймали всі учасники семінару.

опублік. Адміністратор