Оновлення портфоліо викладача і науковця

Екосистема оновлення портфоліо викладача діє! Здійснено інтеграцію та міжсерверну синхронізацію сайтів викладачів та їх WEB-сторінок у системі JetIQ. Тепер всі дії можна робити тільки персональному кабінеті викладача. Наукові і методичні праці публікуються напівавтоматично. Із задоволенням формуйте власний професійний профіль викладача та наукового діяча!

Що ж забезпечує новий функціонал?
 
  1. Можливість самостійного створення викладачами власних доменних імен у зоні vk.vntu.edu.ua
  2. Автоматичну синхронізацію змісту персональної WEB-сторінки в JetIQ та сайту викладача. У тому числі й публічних наукових та методичних публікацій з персонального репозиторію. Завдяки цьому автоматично підтримується актуальність списків праць як на сторінці у JetIQ так і на сайті викладача. Це дає можливість самостійно і в одному місці (тобто в персональному кабінеті JetIQ) централізовано управляти своїми публічними ресурсами.
  3. Для раніше створених і нових сайтів викладачів є можливість перемикати до них доступ.
  4. Відсутність необхідності у сторонньому адмініструванні. Тепер все самостійно робить користувач.

Як користуватись?
  1. Зайдіть у персональний кабінет викладача в JetIQ.
  2. Перейдіть на "Робочий стіл".
  3. На блоці "Ресурси кафедри/підрозділу" клацніть на пункті "моя персональна сторінка/сайт"
  4. Якщо у вас ще немає свого сайту, то клацніть "Створити власний сайт.." і виконайте вказані дії. Протягом доби з'явиться ваш сайт, а поки заповнюйте необхідні дані у анкеті і редагуйте публікації у персональному репозиторії. Після появи вашого сайту всі зміни даних в персональному кабінеті будуть відтворюватись на ньому одразу.
  5. Якщо у вас вже існує старий сайт, то ви можете перемкнутись на Новий сайт за допомогою селектора Старий/Новий знизу цієї сторінки і надалі його редагувати згідно п.4. 

Автор ідеї - Ілля Малініч.

опублік. Адміністратор