Електронні картки дисциплін розпочали свою роботу


 
З січня 2016 р. розпочалось активне використовування в навчальному процесі електронних карток дисциплін, які дали можливість викладачам таргетувати свої методичні напрацювання, а студентам їх активно використовувати як при навчанні в університеті, так і вдома при підготовці до занять.

Викладачі одержали можливість швидко, просто і у будь-який час зберігати у своєму персональному кабінеті власні навчальні напрацювання (методичні матеріали, тести, посилання, файли і т.д.).

Завдяки єдиній базі дисциплін, що прив’язана до спеціальностей і груп викладач одержав можливість за декілька хвилин підібрати необхідні матеріали зі сховищ свого персонального кабінету і спрямувати їх у вигляді т.з. картки дисципліни до конкретної цільової аудиторії - студентської групи.

В цьому триместрі передбачається інтеграція до персонального кабінету викладача його матеріалами на порталі електронного навчання ВНТУ http://elearn.vntu.edu.ua/. Це дасть можливість їх використовувати також у картках дисциплін і спростити доступ до них, скасувавши повторну авторизацію.

опублік. Адміністратор