У ВНТУ відбувся бізнес-тренінг з продажу від провідних фахівців компанії Makosh


17 квітня у Вінницькому національному технічному університеті відбувся бізнес-тренінг з продажу від провідних фахівців компанії Makosh. Активну участь у заході взяли студенти факультету менеджменту та інформаційної безпеки. Серед присутніх були менеджери, маркетологи, підприємці, економісти та логісти.
 

1

 

2

 

3

 

Під час тренінгу фахівці компанії Makosh познайомили здобувачів вищої освіти ВНТУ з діяльністю компанії та закликали студентів до співпраці та подальшого працевлаштування, а також провели мегапродуктивну ділову гру з продажу «Конверсія». 

Учасники тренінгу розподілились на 6 команд та працювали у групах, які змагалися між собою в умовах динамічного ринкового середовища.

 

4

 

5

 

7

 

Основне завдання учасників полягало в тому, щоб оцінити на початку гри поточну ситуацію: стратегію компанії, особливості продуктів, що просуваються, стадії відносин з клієнтами, можливості виходу на нових клієнтів і т.д. Після чого учасники розставляли пріоритети і, розподіливши свої зусилля, намагались отримати максимальний прибуток.

 

10

 

9

 

3

 

Кожна із запланованих дій учасників мала свою ймовірність щодо виходів та унікальну результативність.

Таким чином, успіху в діловій грі досягла команда, яка найкращим способом спланувала власні дії та зуміла гнучко реагувати на умови, що змінюються.

Після тренінгу учасники щедро поділились відгуками та враженнями.

 

11

 

14

 

67

 

Студентка гр. 2МР-23б Єлизавета Тимощук зазначила, що у результаті активної участі в тренінгу отримали багато цікавої інформації, яка обовʼязково стане в нагоді. "Найбільше сподобалось те, як представники доносять інформацію для студентів та влаштовують цікаві завдання в яких ми мали змогу взяти участь та попрацювати в команді. Дякуємо Центру розвитку кар'єри, університету і звісно компанії Makosh за таку можливість розвиватись та дізнатися щось нове для себе" — підкреслила Єлизавета.

"Цікавий захід, особливо для студентів, оскільки він містив практичну частину, що наочно показала вдалі та невдалі тактики продажу товару. Отримана інформація є корисною не лише з погляду професійної спрямованості, а й для загального розвитку студентів. Як капітан команди мала змогу безпосередньо взяти участь в практичній частині тренінгу та на основі власного досвіду продемонструвати знання та навички, отримані під час навчання у ВНТУ. Попри те, що змодельовані ситуації були лише прикладом, здавалося б примітивним, але їх вирішення потребувало швидкої реакції. Подібні ситуації сприяють розвитку мислення та особистості, що є важливим для росту людини як професіонала" — ділиться враженнями студентка гр. 1Л-22б Вікторія Химич.

 

15

 

16

 

18

 

Анастасія Рогова — капітан однієї з команд — також поділилася враженнями: "Тренінг був дійсно цікавим, ми дізнались ще більше нової інформації. Як на мене, для розвитку в нашій спеціальності потрібно відвідувати такі тренінги, якшо є можливість. Також дуже сподобалось завдання, яке дали наприкінці тренінгу, це допомогло нам розвинути навички тримання сталої ціни, чи знаходження способу економії грошей фірми".

Першокурсниця Олександра Схабовська підкреслила, що: "дуже цікаво було дізнатись про українську компанію, про, яку я раніше не знала. Матеріал був дуже доступно та зрозуміло пояснений, було цікаво слухати. Перспективи роботи в цій компанії мене зацікавили розвивати свої навички комунікації та іноземних мов. Сам тренінг був цікавий тим, що вся команда брала участь, відповідно була можливість познайомитись з новими людьми. Також сама ідея "придумати свою компанію, дати назву та розділити роботу" змусила проаналізувати те, що потрібно для успішної роботи компанії. Взагалі, було дуже цікаво і я навіть не помітила, як пройшло пару годин плідної роботи".

 

17

 

18

 

Саме зараз компанія проводить черговий набір у свою «Школу експерта з продажу».

Makosh — один з найбільших агротрейдерів. Тож, готові поділитись як досвідом, так і лайфхаками, навчити технік ефективного продажу.

Навчання триватиме 3 тижні в офлайн форматі та проходитиме в офісі Makosh, що у селі Зарванці поблизу Вінниці. Після завершення навчання й успішного складання іспиту, студенти отримають грошову винагороду і шанс приєднатися до команди відділу продажів.

 

12

 

Компанія Makosh та Центр розвитку кар'єри та неперервної освіти ВНТУ системно співпрацюють у розрізі фахового навчання здобувачів вищої освіти, проходження третьокурсниками виробничої практики, а також працевлаштування та кар'єрного зростання випускників Університету.

опублік. Косарук Олена Миколаївна